跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

各位 0611 既媽咪, 你地修左身未呀?

嗚! 我佗緊阿 B 既時候重左三十幾磅, 生完之後輕返十幾磅, 依家重有成廿磅肥膏跟身呀! :-( :-( :-(

大宅

Re: 各位 0611 既媽咪, 你地修左身未呀?

我仲有三十幾磅呀 :-( :-( :-(

大宅

成日都有人問我係未又有左...... :-( :-( :-(

男爵府

我重過生完呀!!!

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我老公成日笑我, 話係咪重有個妹妹係個肚度 (因為佢知我鐘意女) , 跟著就叫個仔望下我, 又望下張結婚相, 同阿仔講 '係咪唔認得媽咪呢?'

禁止訪問

環保接龍勳章

大宅

琴日上磅,仲有6磅就返返未有bb之前個磅數,褲頭仲有一寸就著到~

大宅

喵喵喵 寫道:
比未有 bb 時我雖然重得果 3、4 磅,但係舊腩肉始終好礙眼,我行路要挺胸收腹,都有 d 辛苦,又無恆心做 sit up 喎。

I m the same.
I have a few lbs to go but 舊腩肉 is still very big!!
I will work harder!!!!

大宅

嗚. . 我都重有15磅 :-(
舊腩肉十分大 :-( :-( :-(

大宅

一開機見呢個topic ... 個心一沉 ....

如果計埋我小產果2次前...我得130磅...(都只係2年前)
依家有成180磅....足足50磅呀呀呀呀.....
望落係瘦左...但只不過係d脂肪變左實肉.......

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

我都重有12磅 :-(
以前的裙&褲都未著到
Especially low cut / tight jeans!
好彩~結婚戒指勉強戴得到 !!
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

大宅

正在修身中
好辛苦....好努力.....忍口.......做運動.......
一星期慢性無左2磅....2磅........
雖然速度慢,但總好過停左係到,
又或者再重落去........
但真係要好有決心,就算倦,眼

大宅

正在修身中
好辛苦....好努力.....忍口.......做運動.......
一星期慢慢無左2磅....2磅........
雖然速度慢,但總好過停左係到,
又或者再重落去........
但真係要好有決心,就算倦,眼

男爵府

男爵府

suki

haha 我唔覺你有咁多肉喎 你收埋左係邊呀

我收到d奶粉啦 既然你送兩張coupon比我 我都要請臭b飲奶奶既

你想唔想早d攞 唔駛係520咁多野拎 我星期日搬返出將軍澳 要唔要星期五囉 但唔好又骨肉分離

大宅

磅數同未生前一樣, 但有個黑色既鬆肚仔, 同一個技安肚臍 (生完後個肚臍都唔走番落去).

男爵府

suki

haha 我唔覺你有咁多肉喎 你收埋左係邊呀

我收到d奶粉啦 既然你送兩張coupon比我 我都要請臭b飲奶奶既

你想唔想早d攞 唔駛係520咁多野拎 我星期日搬返出將軍澳 要唔要星期五囉 但唔好又骨肉分離

大宅

仲有12-3磅..點算呀!!!!

大宅

體重已回復未有前咁樣 但個肚腩仲係到

首頁

尾頁

跳至