家事百科

跳至

首頁

尾頁

男爵府

"特格"的組合床好用嗎?

我睇中款組合床,唔知好唔好用,
襟唔襟用?
大家俾d意見啦.

複式洋房

Re: "特格"的組合床好用嗎?

我屋企大部份傢具都係特格,都用左成十年,唔錯呀!

男爵府

我張組合床都係特格, 不過用左約2個月, 暫時都ok...........我就覺得好滿意。

男爵府

買過(訂做)雙人床, 半年後換過張.

複式洋房

張碌架床用左十年都無問題.

複式洋房

我個櫃D木會爆口

男爵府

多謝各位, 我已在特格買了張組合床及大衣櫃啦,
唔該你們.

佢地重平多$200多元給我添,好過"翡x",
我想要上格係床,下格全衣櫃,
佢話要訂做, 要每吋幾,
計出來張床便要$5000元 ,
結果都係回特格買.

子爵府

hkgigi ,

唔好意思 , 我想問"上格係床,下格全衣櫃",係特格買,要幾多$ ? 同埋幾多尺 ? 要唔要訂做 ? thanks !

twchung
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

男爵府

twchung 寫道:
hkgigi ,

唔好意思 , 我想問"上格係床,下格全衣櫃",係特格買,要幾多$ ? 同埋幾多尺 ? 要唔要訂做 ? thanks !

twchung

你上特格的網址睇吓, NO#BC-08
size: 33"闊 x 72"長(內計)
36.5"闊 x 74.5"長 x 64.5"高 (外計)
$3050

子爵府

hkgigi,

checked ! I still have 1 more question,
NO#BC-08 其中一格可以拉出做書枱, 如果唔要書枱, 要全衣櫃, 駛唔駛加$ ?

其實,我係實惠睇過同款(全衣櫃)唔係松木都要over 4K , 仲話已有discount, , 好貴呀 !

Thanks a lot !

twchung

莫為閒人動氣.

男爵府

我之前問過, 改衣櫃約$600左右, 或者你可問佢只改拉出來的
枱改櫃通可能會再平d

子爵府

hkgigi

thanks a lot !

hkgigi 寫道:
我之前問過, 改衣櫃約$600左右, 或者你可問佢只改拉出來的
枱改櫃通可能會再平d
莫為閒人動氣.

首頁

尾頁

跳至