婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

阿99,我間屋一直都係咁嘅大細,何解會變左時大時細,係你個女屋企踩我屋企細,坐唔晒無成家人,又話我屋多嘢多櫃攪到無晒位,好嘞,到想質喲無人要嘅嘢俾我地時,我話無地方放,你就話我咁多地方都話無地方,我都費是再講

大宅

回覆:99一時話我間屋細,一時又話我間屋大

下次佢比咩你咪哦佐佢,出門口就掉佐佢。無謂人唔需要同佢講咁多野。

禁止訪問

大宅

回覆 littlefafa 的帖子

佢要我地接收唔係細件嘢,次次都係喲舊款又老套唔知放左幾耐嘅家電,完全唔啱用都仲要拎

大宅

回覆 louisachausw 的帖子

佢一直唔鐘意我住近我娘家,成日都無端端踩我間屋,但到要質喲無謂嘢俾我時,話左唔要都仲係咁煩係咁講,而且仲前言不對後語,務求我地接收
佢覺得大又好細又好都唔會影響到我,只係覺得佢好討厭

禁止訪問

引用:回覆+louisachausw+的帖子佢一直唔鐘意我住

珍珠宮

佢俾完你通常仲會唔會問你攞番? 如果唔會,咁每次一收就轉頭掉左佢囉,問起咪話收埋左囉

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:阿99,我間屋一直都係咁嘅大細,何解會變左

原帖由 LSC 於 13-12-21 發表
阿99,我間屋一直都係咁嘅大細,何解會變左時大時細,係你個女屋企踩我屋企細,坐唔晒無成家人,又話我屋多 ...
大細都唔重要,最緊要間屋係你地兩公婆出錢買。

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

子爵府

回覆:LSC 的帖子

我99又係咁!

大宅

回覆 laukkk 的帖子

唔啱用之餘,亦無手拎,我地要抱B+個大背囊坐個幾兩個鐘頭車,轉兩次巴士,無理由為左唔想佢煩自己攞苦來辛

大宅

回覆 fatpanda 的帖子

間屋係我老公自己出首期,兩公婆一齊供,完全唔關99事

首頁

尾頁

跳至