跳至

首頁

尾頁

大宅

我個b最近每次訓覺不會超過3小時,搞到我就快癲啦

我個b成個星期都係咁,每次最多訓唔超過3小時,
他之前都幾好湊,不知點解最近訓訓下成日醒。
多數仲要係個幾鐘就醒一次,阿b又扭計多左好多,
醒左好難先訓到,唔知係咪吽牙仔呢?
幾日前還發過少少燒,用了退熱貼又冇事,連續2日都係咁。
搞到我同我老公都冇覺好訓,唔知好冇帶佢去看醫生呢?
但佢又幾精靈唔似病,同醫生講佢訓得唔好=.=??
想問下有冇人好似我咁呢??
我同我老公都快癲啦
:-( :-(

大宅

Re: 我個b最近每次訓覺不會超過3小時,搞到我就快癲啦

因連續2日發過少少燒, 去看下醫生會安心d, 要驗埋小便最好, 我bb早兩日都發過燒101-102度, 一check 小便, 有尿道炎. :-(
你可看看 (bb又生病了) 個topic.

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都覺得係出牙仔前有d野,我個b都有這情況,但佢就瞓下叫下,好彩佢都會瞓番,但我尋晚都起了6次身 :-( ,今朝有d唔舒服tim,冇發燒..飲奶仲慘,冇謂口,己經成5-6個鐘先比佢都係唔想食,坦心死,睇e生都係冇用,唔係發燒都唔想比葯佢食呀....

大宅

係呀!我個b宜家好似唔識餓咁,好耐先比佢食奶啦,都係食得幾分鐘(我餵人奶)就唔肯食,再逼佢食就彈下彈下,激死我。
佢冇燒幾日,我都不太想同佢睇醫生,每次逼佢食藥都好唔忍心,唉~

大宅

wolimo

尋晚都起了6次身真係好辛苦啊.
wolimo 寫道:
我都覺得係出牙仔前有d野,我個b都有這情況,但佢就瞓下叫下,好彩佢都會瞓番,但我尋晚都起了6次身 :-( ,今朝有d唔舒服tim,冇發燒..飲奶仲慘,冇謂口,己經成5-6個鐘先比佢都係唔想食,坦心死,睇e生都係冇用,唔係發燒都唔想比葯佢食呀....
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

禁止訪問

大宅

我覺得睇下醫生好喎..唔知有d咩唔舒服呀!
一係約返健康院見醫生
28DEC2006 BIRTH

首頁

尾頁

跳至