興趣嗜好

跳至

首頁
12345...80

尾頁

複式洋房

自從中咗桐華嘅步步驚心毒之後, 就鍾意咗上網睇小說!

之前睇過匪我思存, 辛夷塢, 藤萍... 仲有早排 jm 介紹嘅舒儀~

我宜家就睇緊唐七公子的 "三生三世枕上書" ~
大家有無其他推介?

ChiChi2744    發表於 20-10-14 15:32
shanbity    發表於 15-10-5 16:09

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:Peliking 的帖子

第三種愛情 by 自由行走

totheend    發表於 14-10-28 15:54

複式洋房

引用:自從中咗桐華嘅步步驚心毒之後,+就鍾意咗上

原帖由 Peliking 於 13-12-24 發表
自從中咗桐華嘅步步驚心毒之後, 就鍾意咗上網睇小說!

之前睇過匪我思存, 辛夷塢, 藤萍... 仲有早排 jm 介 ...
請問上边個网,可以睇到?謝謝!

複式洋房

lala229 的帖子

上次睇完你嘅嘅我 post 之後, 都俾我睇埋啦

複式洋房

kelly68 的帖子

電話或者 ipad 有個 apps叫書旗免費小說!可以 search 作者或者書名 ~
如果係 desktop, 你可以試下 search 努努書坊 ~

複式洋房

引用:電話或者+ipad+有個+apps叫書旗免費小說!可

原帖由 Peliking 於 13-12-27 發表
電話或者 ipad 有個 apps叫書旗免費小說!可以 search 作者或者書名 ~
如果係 desktop, 你可以試下 search ...
萬分謝謝!!!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

华胥引 by 唐七
何以笙萧默 ,驕陽似我 by 顧漫
小時代 by 郭敬明
冬約夏至 by 正午月光

Chrissie0911    發表於 17-8-2 16:56

複式洋房

回覆:lala229 的帖子

等我去睇下先

華胥引

複式洋房

回覆:有無網上言情小說推介呀

個post 食左我d字

華胥引, 唔錯, 幾特別

係呢,你平時係邊度揾書睇架?

伯爵府

有時喺playstore download"言情小說“,有時去大6網“杭州19樓"揾,佢都有app可dl..不過是簡體!

伯爵府

回覆:有無網上言情小說推介呀

打簡體容易search d !

男爵府

回覆 Peliking 的帖子

我也是由步步驚心開始再迷上小說。大周寵妃傳、女法醫辣手催夫記也很好看。我發現很多言情小說作者都很色呢!寫得太露骨。尤其是寫現代的。91baby.mama.cn 有很多小說。

smile555    發表於 22-5-30 13:04
Chrissie0911    發表於 17-8-2 16:57

大宅

everydaymom 發表於 14-1-5 05:29

我也是由步步驚心開始再迷上小說。大周寵妃傳、女法醫辣手催夫記也很好看。我發現很 ...

我都係由步步開始的,我1口氣看完桐華7部小說,好好看,流了不少,我好幾年前看過溫瑞安GE四大名捕,雖然係武俠小說,但有段是非常4級的,於是就冇再看,林詠琛GE透明之翼都好看,有言情也有偵探感覺
仲有亦舒GE圓舞同朝花夕拾

男爵府

我最近看了三本清歌一片的小說,分別是宋朝乡下人的进城生活、女法醫辣手摧夫記及宋朝之寡妇好嫁。三本都是穿越,人物有少少關連。很不錯的小說,又不會太色。我嘗試看唐七公子的三生三世,但不知為何,看不下去。

伯爵府

回覆:everydaymom 的帖子

你可能覺得唐七個風格幽默左d,可試下睇'辛夷塢' 風格成熟d!
推介“原來你還在這裡“

everydaymom  Thanks, Lala.  發表於 14-1-15 02:44
everydaymom  原來你還在這裡是好的結局嗎? 我不喜歡看悲劇!  發表於 14-1-10 06:59

複式洋房

等我睇完手頭上郭敬明本夏至未至, 又睇下清歌一片先...

伯爵府

係辛夷塢少有的hapi ending!

everydaymom  Thanks. 我會看!  發表於 14-1-11 08:57
everydaymom  Thanks. 我會看!  發表於 14-1-11 08:56

男爵府

剛剛看完清歌一片的大藥天香,好好睇。比我前次介紹的三本更好看。故事性比較強,有愛情、親情和友情。不多肉,少色 !連番外都好笑。

複式洋房

版主 的帖子

真係!咁要列入下期必睇名單
我自從月頭去完旅行就變得好懶睇書, 加上新年多咗野要預備... 宜家係龜速睇書

伯爵府

你喜歡的作者遇到意外...
R.I.P

everydaymom  Thanks for telling me the news. R.I.P.  發表於 14-1-25 08:50

首頁
12345...80

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊