興趣嗜好

跳至

首頁
45678...80

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:everydaymom 的帖子

https://m.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=9Ux4CDUyT74 戲都不錯,係尾段爭d!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:velma 的帖子

謝謝指引,由10%開始重拾網書,現看到4x%, 開始正常啦!

everydaymom    發表於 14-8-26 02:37

男爵府

引用:謝謝指引,由10�重拾網書,現看到4x�

原帖由 AhChuMaMa 於 14-08-25 發表
謝謝指引,由10%開始重拾網書,現看到4x%, 開始正常啦!
以上是回覆Velma 有關《微微一笑很傾城》的。

大宅

回覆:有無網上言情小說推介呀

睇完lala 推介嘅第三種愛情
好好睇, 2日ko 咗成本
雖然講小三, 作為大婆嘅我應該好憎, 搞乜會為佢哋咁愁, 傻咗

AhChuMaMa  有些同情女主角.  發表於 14-8-27 14:02

大宅

再嚟

vivibear - 尋找前世之旅, 尋龍記, vivibear 係我第一本睇嘅大6原創, 唔知佢原來係左抄右抄, 如果唔介意抄, 可以一看

悠世 - 法老的寵妃, 一睇書名就知唔係中國, 我小學時有本漫畫叫尼羅河女兒, 就係呢本書嘞

如果唔多想用腦, 想睇d 低低能能輕鬆吓, 可以睇<三個強人的穿越之旅> 又有另一個名叫<穿越之三個強人>

大宅

lala,

請問邊度dl <你的一夜, 我的一生>呀?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:velma 的帖子

24Reader 光波24
http://www.24reader.com/255117
睇左幾章就要付$, 我不想在手機入visa資料所以冇比$download哂黎睇!

大宅

tx, lala. 搞掂, 免費的

男爵府

everydaymom 發表於 14-8-25 09:33
回覆 velma 的帖子

等我再給機會看微微一笑很傾城。 上次, 看了開頭, 便看不下去。 看不明白網上遊戲。

剛睇完《微微一笑很傾城》, 內容跟《杉杉來吃》相近。 可能這是顧漫的風格,除咗《驕陽似我》,但幾本睇完都係感覺溫馨又舒服,唔錯。

everydaymom  好,我再看!  發表於 14-8-28 03:03

男爵府

剛剛在youtube見到有《小時代》。大家看過否,是否忠於原著呢?

男爵府

回覆 lala229 的帖子

剛看完被偷走的那五年的小說, 很感動, 不過太短!不知要不要看戲, 我怕太慘。

伯爵府

回覆:everydaymom 的帖子

我覺書寫得好d, 套戲太慘...但為張孝全可以睇下!

男爵府

回覆 lala229 的帖子

我都是不看套戲, 怕太慘。 雖然喜歡張孝全。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:顧漫, 驕陽似我係好睇, 不過我我自己喜歡

原帖由 velma 於 14-08-20 發表
顧漫, 驕陽似我係好睇, 不過我我自己喜歡"微微一笑很傾城"多d, 甜文經典,真係好甜好甜好甜

好多人鍾 ...
我都覺得< 微微一笑 >好睇過<杉杉來吃 >

水晶宮

引用:回覆 Peliking 的帖子我也是由步步驚心開始

原帖由 everydaymom 於 14-01-05 發表
回覆 Peliking 的帖子

我也是由步步驚心開始再迷上小說。大周寵妃傳、女法醫辣手催夫記也很好看。我發現很 ...
其實好多都寫得好色,如有劇情配合到我覺得可接受,但為色而色我就唔多鍾意囉……

禁止訪問

水晶宮

引用:驕陽只是出左上部,下部未出...但上部結尾

原帖由 lala229 於 14-08-04 發表
驕陽只是出左上部,下部未出...但上部結尾收得幾好架!
期待下部

男爵府

回覆 YuYuMother 的帖子

我再常試看微微一笑, 但也看不下去。 可能我從不喜歡玩網上遊戲。

正在看御前女官手記, 好好笑。

水晶宮

引用:回覆 YuYuMother 的帖子我再常試看微微一笑

原帖由 everydaymom 於 14-09-10 發表

我再常試看微微一笑, 但也看不下去。 可能我從不喜歡玩網上遊戲。
微微一笑開頭網上遊戲嗰part要用d想像力,男女主真實拍拖之後就會focus返喺現實世界。

水晶宮

引用:回覆 YuYuMother 的帖子我再常試看微微一笑

原帖由 everydaymom 於 14-09-10 發表

我搵唔到呢本,請問你係邊到睇?

首頁
45678...80

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊