懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:MEOWJAI 的帖子

我明天照閃閃。。希望閃閃發光啦。。小B 加油!

大宅

現6w6d, 第一胎, edd 8月24日, 約左私家1月6日照閃閃

last m 係11月15日, 過咗due date 一個星期驗到就去睇婦科, 醫生無幫我驗尿直接照肚, 已見到黑點. 不過醫生無話比我知有幾cm....

而家成日頂住頂住有胃氣, 好快餓但一食多少少野就頂住想作嘔, 但暫時無嘔過.

5w同6w都分別流過兩日啡, 無睇醫生, 因為係去vv 抺先有, 流啡時無肚痛.
但間唔時個三角位會扯住痛, 有時唔痛但唔舒服, 唔知點講

男爵府

回覆:Any JM 同我一樣 第一胎5wk 預產期8月尾

大家好

我今次第二胎呀!

我對上一次宮外,估不到今次咁快可以又有BB,真係好開心!

今胎成日頂住頂住丶想嘔咁

又好易攰!

之前有亞女時完全冇唔舒服,希望快D過la

下星期一照閃閃

希望可以見到啦!

別墅

回覆:katie1645 的帖子

我有

別墅

回覆:Any JM 同我一樣 第一胎5wk 預產期8月尾

依家7w,啱啱去左威院登記,2月5日check oscar, 下星期一約左私家照閃閃,希望一切順利啦

另外,到依家都係嘔過一次,其他冇咩唔舒服,食得瞓得

大宅

引用:我明天照閃閃。。希望閃閃發光啦。。小B+加

原帖由 MEOWJAI 於 14-01-02 發表
我明天照閃閃。。希望閃閃發光啦。。小B 加油!
要閃閃閃閃閃呀。。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+MEOWJAI+於+14-01-02+發表我

原帖由 love_mong 於 14-01-02 發表
要閃閃閃閃閃呀。。
多謝妳 love mong
妳地都要順利 加油!

複式洋房

a見到閃閃la..好amazing! 當見到閃閃我同老公眼角都閃閃。。我要照陰超先見到 照肚子見唔到。。可能肥肚腩!

複式洋房

各位jm好, 我都係知道左冇耐, 應該6W, 但book左下星期三才去私家婦產第一次照, 因為之前人地話太細咩都照唔到的。我預估etd都會係8月. ^^多多指教~

別墅

Hello, 我 EDD 8 月27 , 下星期二 1月7 去照閃閃, 依家應該係 6 weeks 2 days

大宅

引用:a見到閃閃la..好amazing!++當見到閃閃我同

原帖由 MEOWJAI 於 14-01-03 發表
a見到閃閃la..好amazing! 當見到閃閃我同老公眼角都閃閃。。我要照陰超先見到 照肚子見唔到。。可 ...

好開心呀。。。 我留返8weeks 先照啦 ..

你cycle 幾長?

大宅

大宅

我仲未睇醫生呀...但我估計而家5wk...今胎係第二胎啦! 好開心!

複式洋房

認識瑞士牛牛第一回

我EDD都係8月尾,近幾星期好辛苦,日日嘔到7彩,有咩方法會舒服D?

首頁

尾頁

跳至